A(z)

kutyakozmetikus

válaszol

Surányi Adrienn

kutyakozmetikus
kutyakozmetikus
Ha kérdezne szakértőnktől, jelentkezzen be!
 
 
ok

2009. május 17. 12:09
Anonymus írta:
49.

Jó napot Kívánok! azt szeretném tudni, hogy a kutyusom mért vakargatja folyton (néha) a fülecskéjét?? Ugye nincs baja? Köszönöm! Rita
Ennek nagyon sok oka lehet.Remélem hogy csak unaloműzésből de azért nem ártana belenézni a fülébe és ha szükséges, megtakarítani.

2009. május 17. 12:07
Anonymus írta:
48.

Szia! Azt szeretném kérdezni milyen árban lehet megkapni a kutyanyírókészülékeket? Hol keressem, és hogy a jobb minőségű hajnyíró nem jó e erre a célra?
A kutyanyíró gépek nagyon eltérő árfekvésüek. A minőség mindig arányban van az árral. A legjobb áron Szemes Árpádéknál tudod beszerezni.

2009. május 8. 21:23
Anonymus írta:
18.

Csinos, a kutya is. Kérdés: Erősen filcesedik a kutyám, puli, de azt olvastam zsinóros szőre van. De nem. Tennem kell valamit?
A puli csak a legritkább esetben lesz magától olyan gyönyörű mint ahogy a fényképeken szoktuk őket látni. Mindenképp szakemberhez kellene fordulni vele, aki szakszerűen, szabályosan feltépkedi. Ha ez megtörtént, utánna már tényleg mutatós pulijában gyönyörködhet.

2009. május 3. 20:55
Anonymus írta:
13.

Mennyire szükséges nyáron megnyírni a spanieleket?
Feltétlenül ajánlom, de nem csak nyáron, hanem min. negyed évente. Nyáron különösen ajánlott a fokozott toklász-veszély miatt. Mindenképp érdemes az ujjai közül, a talpából, a hónaljakból kinyiratni a szőrt, a füleknél belül teljesen kinyiratni hogy szellőzhessen a fül, ne kapjon fülgyulladást. Mindemellett egy rövid, ápolt szőrt a gezdinak is könnyebb rendben tartani a mindennapokban.

2009. április 24. 06:07
ttmedia írta:
8.

Olvastam az interneten, hogy létezik bolhaallergia. Ez miben nyilvánul meg?
A bolha csípése során egy kevés nyál a kutya bőrébe jut, ami egyes kutyáknál allergiás tüneteket válthat ki.Fő jele a sűrű, ideges vakaródzás.A kutya bőre kivörösedhet, kirághatja, súlyosabb esetekben gennyes bőrgyulladás is kialakulhat. A mielőbbi bolhamentesítés ilyenkor a legfontosabb (környezetet és kutyát egyaránt!)

első ... 31 utolsó 
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)