Társunk a kutya
White Dog Party - Magyarországon először!
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2013. szeptember 04.

White Dog Party - Magyarországon először!

Réka megint új meglepetéssel rukkolt elő!


Minden eddiginél látványosabb, elegánsabb és nagyvonalúbb találkozója kezdődik a különleges kutyák barátainak szeptember 15-én, vasárnap 12 órakor a Zöld Pardon új területén (1117 Budapest Neumann János utca 2.; a Rákóczi híd budai hídfőjénél). A nagy sikerű kutyás rendezvények szervezője, Kis Hegedüs Réka vadonatúj ötlettel szándékozik elkápráztatni közönségét, a négylábú kedvencek odaadó barátait. Ezúttal olyan partira invitál, amelyen a legkülönbözőbb fajtájú, de kizárólag fehér szőrű kutyusok megjelenését várják, lehetőleg patyolat fehérbe öltözött gazdáik kíséretében. Hogy a bevezető is stílszerű legyen, Debreczeni Zita az esemény háziasszonya, más sztárvendégek társaságában hófehér kutyákkal, hófehér limuzinon érkezik a parádés találkozóra. Minden előnyt a FEHÉRnek!

feher2.jpg

Mint Réka elmondta, a White Dog Party célja, a tipikusan fehér kutyusok bemutatkozásán túl, a jellegzetes magyar kutyafajták népszerűsítése. Természetesen bármilyen fajtájú kicsi vagy akár nagy testű résztvevőt szívesen látnak, csak legyen fehér színű példány. A meghirdetett facebook.com/feherkutyak versenyükre eddig közel 200 nevezés érkezett. Kiemelt gondolatuk a jótékonyság is, az Elveszett Állatokért Alapítvány, Szentendre Árvácska Egyesület támogatása, a Westie Rescue, Argentin dog Fajtamentők fognak felvilágosító előadást tartani és jelen lesz az Indedent Bullterrier Kennel kiváló kutyáival.

fehér1.jpg

Megtudtuk még, Debreczeni Zita azért is stílszerű háziasszonya a fehér bundájú rendezvénynek, mivel maga is két aranyos hópelyhecske, máltai selyemkutyácska gazdija. Egyébként állatbarát családban nőtt fel, már kislányként egy pici kölyökpulival ajándékozta meg őt édesapja. Innen ered rajongása az ember négylábú barátai iránt, melyet mai helyzetében – városi lakás az otthona – a két apró ebbel és egy macsekkal tud kiélni.

A találkozó változatos programjába tartozik az ismerkedés a megjelent sztárvendégekkel, a kutyusokkal, nemkülönben gazdáikkal. Tartanak különféle gyorsasági, akadály- és szépségversenyt, kutyadivat- és kutyakozmetikai bemutatót. Lesz kutya-gazdi fotózás. Dr. Varga József állatorvos folyamatos rendelést és tanácsadást tart. A kirakodó vásáron a korszerű állattartás valamennyi kelléke beszerezhető lesz.

fehér.jpg

A helyszínen nemcsak a kutyák minden jóval való ellátása megoldott, de gazdáiknak sem kell majd éhezniük vagy a szomjúságtól szenvedniük.

A parkolás díjmentes, a belépő: 800 Ft (6 éves életkor alatt ingyenes)

nyitókép: archiv

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)