Társunk a kutya
A csivavák negyedszer is hancúroztak, Rékával
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2013. június 13.

A csivavák negyedszer is hancúroztak, Rékával

A bizonytalan időjárás ellenére, ismét százak és százak voltak kíváncsiak az immár 4. Csivava Majális tavaszköszöntőjére. Ezúttal is, mint mindig, Kis Hegedüs Réka rendezése garantálta a színesebbnél színesebb programokat és az igazán kellemes hangulatot.


A Zöld Pardon új helyszíne (a Rákóczi híd budai oldalán) exkluzív keretet adott az eseménynek, amelyen a Purina ProPlan támogatása segítségével előtérbe került a kutyák szakszerű, egészséges táplálásának kérdése. A  Népszerű énekes és modell, Fresh Andi például a korszerű táplálék-kiegészítőkről tartott előadást.
    A leglátványosabb műsorszám a jelmezverseny volt, amelyen nemcsak a négylábúak, hanem gazdáik is ötletesebbnél ötletesebb öltözékekben kápráztatták el a nagyérdeműt. Egyébként egy cowboynak öltözött csivava vitte el a pálmát, illetve a legértékesebb nyereményeket. A kutya-gazdi fotózás sem volt „kutya”, amikor mexikói ponchókban, sombreróval a fejükön álltak kamera elé a bohókás fényképezkedők, akik becsületkasszában helyezték el önkéntes adományaikat a gazdátlan ebek megmentése javára. Volt természetesen behívásos  futóverseny, szépségverseny, bemutatkoztak a Cerberos fajtamentők és sokan megkísértették szerencséjüket a hagyományos tombolán is. Kétszer is átfutó eső próbálta – sikertelenül egyébként – megzavarni a programokat, de szerencsére volt hová bemenekülni előle.
    Minden jó, ha a vége jó! Legközelebb találkozunk szeptemberben a Yorki Fesztiválon!


Tekintse meg írásunkhoz kapcsolódó képgalériánkat itt!

nyitókép: archiv

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)