Társunk a kutya
Vidám gazdák, boldog csivavák találkozója
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2013. május 27.

Vidám gazdák, boldog csivavák találkozója

Csivava Majális immár 4. éve, főtámogatója a ProPlan. A kiskutya-rajongók népszerű találkozójának szervezője idén is az ismert modell és üzletasszony, Kis Hegedüs Réka; az esemény „arca” pedig az ő négylábú kedvence, Joey.


Az elmúlt években egyre több látogatót vonzó majálist új, tágas helyszínen, a Zöld Pardon területén – a Rákóczi híd budai oldala, Neumann János utca 2. – tartják, 2013. június 2-án, vasárnap 13 órai kezdettel.
    A program – mint Rékától megtudtuk – változatos és látványos, igazi vidám, kutyás kavalkád. Lehet indulni gyorsasági, szépség- és/vagy jelmezversenyen. A helyezettek értékes díjakban részesülnek. Újdonság, hogy a népszerű Joey-s pólókollekció változatos színekben és mintákkal pompázik majd; női, férfi- és gyermekméretben is. Orvosi tanácsadással vár a kutyadoki, az érdeklődők kérdéseire válaszol Veronika, a Cerberos nevelési szakértője, mentett csivikre is szert lehet tenni!. „A csivava könyv” bemutatója alkalmából dedikál a szerző, Nerpel Andrea. Bemutatkozik az Independent Kennel, amelynek hitvallása: egészséges, boldog apróságokkal megörvendeztetni a gondos gazdikat.
    A kérdésre, hogy mennyire elégedett eddigi sikereivel, rendezvényeinek népszerűségével, Réka elmondta: Nem csak a belépők száma jelzi, hogy helyes elgondolás volt megújítani a hagyományos fajkutya-versenyeket, s fórumot teremteni a tipikusan városi lakásokban tartható kiskutyák barátai és a szakemberek számára. Jelez valamit az is, hogy többen megpróbálták utánozni rendezvényeit, szerencsére a Csivava Majális le van védve. Tervei szerint az ősszel ugyancsak megrendezi a Yorki Fesztivált.     
    Egyszóval a négylábúak számára bő kínálattal, számos újdonsággal kedveskednek az idei majálison résztvevő szakcégek; de a kétlábúaknak sem kell attól tartaniuk, hogy éhen vesznek, netán szomjan halnak a remélhető napsütésben. Felnőtteknek, gyermekeknek és kutyáknak egyaránt élményekben gazdag tavaszi délutánnak ígérkezik ez az első júniusi vasárnapon rendezett majális.

Belépő: 800 Ft

csivavamajalis-flyer-2013.jpg
nyitókép: archiv

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)