Társunk a kutya
Programajánló
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2013. május 13.

Programajánló

II. Staffordshire terrier és fajtatársai baráti találkozója a Staffordshire & Pitbull terrier tartók klubja és a Bull típusú kutyák kedvelőinek klubja újra találkozót szervez.


A találkozó 2013 június 29-én a Népszigeti kutyaiskola területén reggel 9  órától este 9 óráig várja színvonalas programokkal  gazdákat és kutyáikat. A rendezvény főleg a staffordshire terrier, bullterrier és pit bull terrier fajtájú kutyáknak és gazdáiknak kerül megrendezésre, ettől függetlenül minden érdeklődőt szeretettel várunk. A rendezvény keretein belül a kutyáknak lehetőségük lesz kipróbálni akár a súlyhúzás akár a kötélhúzás sportokat. Megrendezésre kerül egy súlyhúzó verseny is amatőr kutyák számára. A súlyhúzáshoz szakmai segítséget a  Standard Kutyás Súlyhúzó Egyesület nyújtja, melynek vezetője Kressalek Ágnes egy előadást is tart a súlyhúzó kutyák edzéséről. A gazdiknak lehetőségük lesz egyéb előadásokat szakértőktől végighallgatni, Dr. Hajnal Ádám: a súlyhúzásról pro és kontra egészségügyi szempontból, Hanyu Zoltán: antiszociális viselkedés kialakulása és kezelése, Vágusz Viktória: súllyal ellátott hámok, nyakörvek alkalmazása a kutyák edzésében. A megjelenő kutyák nevezhetnek szépségversenyre, négy kategóriában indulhatnak a szépségversenyen fajtától függetlenül, egy év alatti szuka, egy év feletti szuka, egy év alatti kan egy év fölötti kan. Ezek mellett megválasztásra kerül a találkozó szépe. A szépségversenyen a közönség szavazatai döntenek. Délután tombola, a belépők mellé mindenki kap egyet, valamint helyszínen is vásárolhatnak. A tombolára a nyereményeket a támogatóink ajánlották fel. A rendezvény bevétele jótékony célra lesz felajánlva: az A.R.F. Állatmentés, az Örökké Természet és Állatvédelmi Egyesület és a Bully Rescue Hungary.

Belépődíjak:
12 éven aluli gyermekeknek ingyenes, efelett 500.-Ft / fő, megkérjük a kedves gazdikat, hogy a kutyájuk oltási könyvét hozzák magukkal, mert érvényes veszettség oltás nélkül nem léphetnek be a rendezvény területére.

stafiplakat.jpg

A rendezvény létrejöttéért köszönetet mondunk fő támogatónknak a
Dogtech Ktf-nek
további támogatóinknak
Népszigeti kutyaiskola
Vagusdogs,
Acana,
PetNuts,
Ambruska
Péter szíjjártó,
Pinkpóló,
Non-stop Állatgyógyászati centrum (1183 Ráday Gedeon utca 67),
DogWebShop webáruház,
Smartvip Kft.
Kutya.hunyitókép: archiv

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)