Társunk a kutya
KUTYAKIKÉPZŐI TANFOLYAM - 2012
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2012. december 05.

KUTYAKIKÉPZŐI TANFOLYAM - 2012

A Magyarországi Német Juhászkutya Klub (MNJK) 2012-ben is indítja az évek során népszerűvé vált kutyakiképzői tanfolyamát.


A tanfolyam célja a kutyatulajdonosok, kutyavezetők, kutyatenyésztők vagy akár kutyával nem rendelkező, de a téma átfogó ismeretanyaga iránt érdeklődő kutyabarátok felkészítése a társadalmi normatíváknak is megfelelő, korszerű kutyatartásra és -kiképzésre.

A bemutatott módszerek segítségével hatékonyan, de a kutya személyiségével összehangoltan lehet a négylábú barátunkat megtanítani arra, hogy hogyan kell egy kutyának viselkednie az emberek között vagy, hogyan bizonyítsa be a tenyésztésre való alkalmasságát a teljesítményvizsgán.

Olyan alapismeretek átadása a célunk, amelyek felhasználásával különféle irányban fejleszthető tovább a kutyánk kiképzése, de súlypontos helyet kap az IPO – nemzetközi - vizsgára történő felkészítés.
Az oktatás jegyzetek, szabályzatok, videofilmek és gyakorlati bemutatók segítségével történik.

Az elméleti oktatáson az :
- anatómia,- etológia,- az öröklött viselkedési elemek, - edzéselmélet, - egészségtan, - a kutyatartás és -kiképzés etikai kérdéseinek (állatvédelem) ismertetésére kerül sor.

A gyakorlati oktatáson az MNJK szakemberei ágazatonként is bemutatják azokat a célszerű gyakorlati fogásokat, amelyekkel hatékonyan képezhetjük a kutyánkat.

A tanfolyam elméleti vizsgával zárul. A sikeres elméleti vizsga letételét az MNJK olyan DIPLOMA kiadásával ismeri el, amely – kutyakiképzői vonatkozásban - teljes érvényűvé csak abban az esetben válik, ha a tanfolyamot elvégző személy a későbbiekben gyakorlati vizsgát is tesz. (Ez egy legalább IPO 1. szintű munkakutya vizsga, MNJK rendezvényen történő sikeres letétele.)

Felhívjuk azoknak a klubtársainknak a figyelmét, akik a jövőben teljesítmény-, vagy tenyészbírói, illetve kiképzősegéd elismerést kívánnak szerezni, hogy a kutyakiképzői tanfolyam anyagának elsajátítása és abból a vizsga letétele kötelező!

A tanfolyam 2012 december 15-én 9 órakor indul.
Helyszín: MNJK 1107 HSz – Exellent Dog Center
1173 Budapest, Határhalom u. 4.
Jelentkezési határidő: 2012 december 15.
A tanfolyam díja: 30.000 Ft (ez tartalmazza a jegyzetek és segédanyagok árát is) + 8.000 Ft vizsgadíj, amely összegeket a tanfolyam kezdetéig kell befizetni.

Jelentkezési cím: MNJK
1106 Bp., Pilisi u. 52.
Tel./Fax : 261 54 60, e-mail: mnjk@nemetjuhasz.hu, www.nemetjuhasz.hu

A tanfolyamról további felvilágosítást ad:
Vörös Lajos, tanfolyamvezető
Tel.: 30-620-3233nyitókép: archiv

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)