Társunk a kutya
Ajándékötletek karácsonyra
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2012. november 30.

Ajándékötletek karácsonyra

Az ajándékozás öröme sokkal jobb, ha ajándékaink időben, akár saját ötletből merítve készülnek. Négylábú szeretteink számára is különleges ünnep ez, ne feledkezzünk meg róluk sem.


Néhány karácsonyi ajándék ötlet kedvenceinknek, Mindenkinek!

Szerencsére mostanában egyre többen kedvelik az egyedi vagy személyesebb, névre szóló ajándékokat. Ez tulajdonképpen érthető, hiszen ha egy üveg bort leveszünk a polcról, akkor az csak egy üveg bor, melyben sok fantázia nincsen. Viszont amikor erre a borra lézer gravír kerül, akkor a megajándékozott érzi fontos volt és ez teszi az ajándékot értékessé, nem pedig az ára. Manapság a kreativitás, a lehetőségek végtelenek és egyre többen keresnek meg bennünket azzal, hogy a lézervágás precizitása, a lézergravírozás, vagy a fényképes ajándékok adta széles vagy inkább szinte kimeríthetetlen tárházából válogassanak. Mi szeretjük a kihívásokat, az újabbnál újabb ötleteket. Némelyiken mi magunk is jót derülünk, annyira ötletes vagy vicces. Ajándéktárgyaink egy része készleten van, így kézbe tudják fogni és segítünk a választásban a felirat kitalálásában. 2012 év végén elindítottuk a kutyás ajándéktárgyak gyártását, mely nem kutyáknak, sokkal inkább a kutyatartóknak, kutyatulajdonosoknak szól. Fényképes kutyás óra, a lézervágott kutyasziluettes órák jelenleg a legsikeresebbek és legközkedveltebbek, de így karácsony közeledtével a kutyasziluettes karácsonyfadíszek is komoly mennyiségben kerültek a megrendelőinkhez. Ugyanígy lehet saját kutyás egyedi bögréje, hűtőmágnese, stb, így mindig vele lehet a kedvence. Vitathatatlan, hogy a leg egyedi ajándék a bögre, mely az egyedi feliratok, fotók miatt nagyon személyes ajándék és nem elhanyagolható, hogy az anyagi ráfordítása se terheli meg a pénztárcát. (Információ: www.adu2000.hu)

1.jpg

2.jpg


Bublen Design

...nagyon régóta készítünk együtt ékszereket. Az utóbbi időben egyre többet a kutyával és a kutyának. Plusz inspirációt ad, ahogy látjuk a gazdik örömét amikor a saját kutyával díszitett ékszert viselik, vagy a kutyájukat "lepik meg" egy egy különleges darabbal. Akad olyan ékszer is amit mi kutyának szántunk és a gazdi magának vásárolt meg...
Nemcsak nyaklánc, karkötő, fülbevaló, kulcstartó, cipődísz,táskadísz, kitűző, öv és gyűrű van a kínálatban hanem különleges és egyedi nyakörveket és pórázokat is készítünk, és nincs két teljesen egyforma darab.
A legtöbb ékszer variálható, kombinálható és több funkciót tölthet be. Pl. nyaklánc, ami hordható karkötőként és övként is. Vagy kulcstartó ami elemeire szedhető és azok külön is hordhatóak, például medálként.
A felhasznált anyagok széles palettáján szerepelnek, üveg és fémgyöngyök, , gyöngyház, lámpagyöngyökláncok, fa golyók és faragványok  ásványok, finom textiliák, és egyáltalán minden elképzelhető. Sok antik  darabot is felhasználunk a régóta gyűjtögetett kincseinkből.  Tudatosan használunk meghatározott színeket, mert hiszünk a színek pozitív erejében.
Nem utolsó sorban egyre bővül a férfikollekciónk is.
(Információ: www.bublen.hu)

B1.jpg


B2.jpgnyitókép: archiv

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)