Társunk a kutya
Dudál a türelmetlen kutya - videóal!
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2012. január 20.

Dudál a türelmetlen kutya - videóal!

Ez a családi nyaralás is viccesen indult!


A hosszú autóutat néha meg kell törni egy kis pihenéssel, ám ez nem volt ínyére a család kedvencének, olyannyira, hogy a labradoodles veszettül nyomta a dudát és közben ugatott, jelezve a családnak: idő van! haladjunk!

Azt mondják, a labradoodles intelligens, de kölyök korában türelmetlen természet is - ezt tökéletesen megmutatta ez a labrador és uszkár keresztezéséből létrejött fajtakutya. A fiatal eb olyannyira türelmetlenül akart utazni az uticél felé, hogy nem hagyta megpihenni a családot.
 A hálaadás hétvégéjén autós kirándulásra induló család, kiszállt kinyújtóztatni tagjait, míg a labradoodles a kocsiban ragadt. A négylábú szerint a szülők, a gyerekek és az őket kísérő barátok túl sok ideig szívtak friss levegőt, mert néhány perc után, az alig 1 éves múlt kedvenc , a vezető ülésre mászott és ránehezedett két első mancsával az autókürtre,  hangosan ugatva. Nem tudjuk hibáztatni: a családi nyaralások során gyakran fellobbannak a feszültségek, ez most a kutyusnak jutott ki, a család viszotn vígan hahotázott a négylábú heves reakcióján. Sőt, le is videózták.Még több hír a Kutya Szövetség januári számában, keresse az újságárusoknál vagy töltse le itt.

cimlapjanuar.jpgnyitókép: archiv

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)