Társunk a kutya
ARCHÍV! - Reflektorfényben - képgalériával
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2011. november 22.

Reflektorfényben - képgalériával

Ismét bizonyítaniuk kellett a Pet Head Next Top Dog Modell versenyzőinek.


A döntő (nov. 26. Symbol 19.00) előtt utoljára mérték össze tudásukat a modellkutyák Bémer Miki divatfotós kamerája előtt.
A múlt szombati elődöntőn készült képek szabadban, mozgás közben örökítették meg a szereplőket. A zord idő ellenére a kutyák remekül teljesítettek, mikor bemutatták a Szupereb, a Svábhegyi Kutya Szalon, és a Candy Fashion trendi eb-ruháit. Fotózás előtt a döntősök az Óbudai Kutyakiképző Iskola foglalkozásán vettek részt, majd kikapcsolódásként gyakoroltak egy kicsit az agility pályán is. A nap végén sor került egy házi ’Ki mit tud?’ versenyre, melyen a résztvevőket Kis Hegedűs Réka szervező, Bémer Miki fotós és Horváth Ildikó kutyakiképző értékelte. A rögtönzött kis bemutatók teljesen lenyűgözték a zsűrit. A kötetlen produkciók vetélkedőjének helyezettjei; Tücsi a bichon havanese és Rasco a papillon. Az abszolút győztes pedig Solya a border collie lett, ki frisbee tudásával s elképesztő mutatványaival mindenkit bűvöletbe ejtett.  
Ezek után nincs is más hátra, mit a divatbemutatóval, vetítéssel, festménykiállítással tarkított döntő (melyre jegyek a helyszínen még válthatók). A fináléra a kutyák először divatmodellekkel, majd gazdájukkal lépnek színpadra. Egy rövid interjú után a gazdik megmutathatják mire is képes kedvencük. A rendezvény csúcsa természetesen az eredményhirdetés lesz, ahol végre megtudhatjuk ki lesz Magyarország első Top Dog Modellje.

Varga Adrienn
A képeket : Kiss Csanád készítette

donto_flyer.jpg


Tekintse meg írásunkhoz kapcsolódó képgalériánkat itt!

nyitókép: archiv

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)