Celebek és kutyák
A sztárok sem vakációznak kedvencük nélkül
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2011. szeptember 20.

A hollywoodi sztárok is emberek, így ők is vágynak egy hűséges társra - főleg, hogy kutyájukkal való kapcsolatuk gyakran házasságukat is túléli. Természetesen vakációzni sem indulnak el kedvencük nélkül.


Jennifer Anistonnak három kutyája van, egy spániel és két keverék, köztük kedvence, Norman, a corgi-terrier, akit a Jóbarátok kutyakiképzőitől kapott. A kutya már tizennégy éve vele él, és gyakran látják őket kettesben a tengerparton szaladgálni. Norman ráadásul azt is megérzi, ki való Jenniferhez: egyik volt párját, John Mayer zenészt például állítólag utálta. Szakítottak is.

Matthew McConaughey is szeret a tengernél bóklászni kutyájával. Gyakran az egész hétvégét együtt töltik az ausztrál pásztorkutya Foxy-val: szaladgálnak, játszanak, sétálnak a parton. Matthew-nak már Foxy előtt is volt egy hűséges társa, egy labrador-csau csau keverék, akivel tizenkét évig osztotta meg otthonát, míg a kutyus öt éve el nem pusztult rákban. Azóta Foxy a sztár útiársa a vakációkon.

Marian Carey sem hagyja otthon a kutyáit, ha nyaralni megy. Amikor legutóbb Puerto Ricóban járt szörfözni, a három eb, JJ, Cha Chan és Dolomite még a deszkára is felkéredzkedtek mellé. Az biztos, hogy nem félnek a víztől: néha még otthon is beugranak az énekesnő mellé a kádba, amikor fürdik.

Charlize Theron dél-afrikai színésznőt és négylábúját, Tuckert is többször lencsevégre kaphatták már a paparazzik a tengerparton. Ám Theron egyébként is szívesen fényképezkedik kedvencével: pár éve együtt szerepeltek a PETA kampányplakátján, ahol a sztár a szőrmeviselés ellen kampányolt.

Drew Barrymore sem mozdul ki szívesen kutyája, a labrador-csau csau keverék, Flossie nélkül. S állatbarát mivolta mellett erre még egy nyomós oka van: az eb igazi életbiztosítás. Egyszer ugyanis Flossie mentette ki a gazdit a tűzből: mikor a színésznő Beverly Hills-i háza kigyulladt, a kutya ugatásával jelezte a tüzet, felébresztette alvó gazdáját, aki így azonnal értesíteni tudta a tűzoltókat.

Nicollette Sheridan, a Született feleségek Edie-je is szereti összekötni a napozást a kutyasétáltatással: golden retrieverjével, Oliverrel szívesen tölti a hétvégéket a tengerparton. Olivert hat évvel ezelőtt kapta akkori párjától a születésnapjára, de a kutyával való kapcsolata tartósabbnak bizonyult, sőt, Sheridan szerint az eb egyre jobban hasonlít rá.

Jude Law gyakran indul kirándulni keverék kutyáival, Porgy-val és Bess-szel. Az ebeket eredetileg párjának, Sienna Millernek vette ajándékba öt évvel ezelőtt, és mindkettőjüknek olyannyira a szívéhez nőttek, hogy már „közös gyermekeikként” emlegették őket. Miután egy év múlva a pár szakított, Miller volt kedvesénél hagyta a kutyákat, mondván, nála jobb helyük lesz. Ám a két színész tavaly óta ismét egy pár, így Porgy-nak és Bess-nek többé egyik „szülőjét” sem kell nélkülöznie.

Jake Gyllenhaal nem mozdul ki németjuhásza, Atticus Finch nélkül. Mint mondja, már az is boldoggá teszi, ha maga mellett tudhatja. Gyllenhaal évekkel ezelőtt fogadta örökbe a kutyát egy Los Angeles-i menhelyről akkori barátnőjével, Kirsten Dunsttal. A „gyerek” ennél a válásnál is az apánál maradt, ám a színésznő rendszeresen látogatja az ebet.
HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)