A kutyáról általában
Duga Boglárka: zsEBkönyv
Könyvajánló
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2010. december 03.

Duga Boglárka: zsEBkönyv

Időszakosan olvasóink figyelmébe ajánlunk olyan könyveket, amelyek igazi ínyencségnek számítanak a magyar kutyás irodalom táborában. Most sincs ez másképp, hiszen a közelgő ünnepek kiváló apropót nyújtanak ahhoz, hogy egy jó olvasmánnyal lepjük meg a számunkra fontos szerettünket. A zsEBkönyv című kiadvány egy igazi kutyás könyv mindenki számára.


A minap jelent meg Duga Boglárka „Csodabogár” második verseskötete, zsEBkönyv címmel!
A kötetre különösen igaz az a velős mondás, hogy „egyik kutya, másik eb”, hiszen minden oldalán bohókás bolhafészkek csaholnak, majszolnak májas hurkát, élik nem épp eseménytelen eb-hétköznapjaikat.
Míg a strófák egyik része kutyafajtákat karikíroz kedvesen (lakol benne vacsi váró csacsi tacsi, mangalica-forma sütifüggő pincsi, vagy pompásan piruettező uszkár), másik részük a kutya szóból származó kifejezésekkel játszik. A kortalanul fogyasztható kötet hátsó borítójára elmecsiszoló társasjáték költözött, mely rengeteg kellEBes percet szerezhet sok lurkónak, családnak.
A kötet jó szívvel ajánlott a világmindEBség összes barátjának és ellenségének, kutyatartójának, és kutyától tartójának kezébe, mancsába.

A könyv a szerzőnél decemberig 10% kedvezménnyel vásárolható meg, s személyre, illetve névre szabott ajánlással, dedikációval is felruházható! Kiváló karácsonyi ajándék mindenkinek! E-mail cím: dugaboglarka@yahoo.com, weboldal: www.csodabogar.sokoldal.hu

duga_boglarka--zsebkonyv--fe.jpgnyitókép: archív

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)