Hírek a nagyvilágból
ARCHÍV! - Kutya örökbefogadási nap lesz vasárnap Kőbányán
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
MTI  |  2010. április 22.

Húsz szervezet 200 kutyája keres gazdit vasárnap az Országos örökbefogadó napon a Kőbányai Happy Dog Kutyaiskolában, ahol profi kutyás bemutatók, mentett ebek szépségversenye és koncertek is szórakoztatják az érdeklődőket.


Minden szervezet 10-10 kutyát visz az eseményre, az állatok mindegyike beoltott, ivartalanított és chippel ellátott - mondta el Tenner Anna, a Lelenc Kutyamentő Egyesület vezetője csütörtökön az MTI-nek. Hozzátette: az egyesületük 15 ebet mutat be a közönségnek, s ha valakinek megtetszik, és haza szeretné vinni valamelyik kutyát, egy önkéntes elkíséri a gazdit örökbefogadott kedvencével annak új otthonába.
    Az eseményen budapesti és főváros környéki szervezetek vesznek részt, egyebek mellett a rendezvényt szervező Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány, az Állat és Ember Alapítvány, a Kóborka Alapítvány és a Csömöri Állatvédők - közölte Tenner Anna.
    A 14 órakor kezdődő örökbefogadási napon fellép az Irigy Hónaljmirigy, Real Action a Hip Hop Boyzból, Kozsó és az Álomfutók. Az érdeklődőket a koncertek mellett profi kutyás bemutatók, mentett ebek szépségversenye és tombola szórakoztatja. A belépő 500 forint, amelyet a német juhászkutyák mentésére fordítanak.
HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)