Társunk a kutya
ARCHÍV! - ÉN és a KUTYÁM
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Stefan Siman  |  2009. augusztus 12.

ÉN és a KUTYÁM

Harmadik alkalommal rendezte meg a 4TAPPANCS az ÉN és a KUTYÁM kutyás életmódtábort. Napközben oktatási és ismeretterjesztő programok, agility, hétköznapi kutyás problémák megoldása tették színessé a tábor életét. Mindenki figyelt, tanult, játszott, pihent...


Az idén is volt kutyás templomlátogatás a falu református lelkésznőjének meghívására és esti kutyás mozi. A táborlakók lelkesen vettek részt a különféle játékos teszteken és gyakorlatokon, szorgalmasan gyűjtögetve a pontokat, hogy a hétvégi eredményhirdetéskor ne kelljen szégyenkezni se embernek, se kutyának.
A négylábúak is nagyon aktívnak bizonyultak: figyeltek, tanultak, engedelmeskedtek, ugattak, játszottak, pihentek, vagyis élték a mindennapi kutyaéletüket.
Különös élményt jelentett a táborozók számára, egy héten keresztül napi 24 órát a kutyájával tölteni, hiszen erre, ilyen formában a dolgozó, vagy iskolába járó hétköznapok nem adhatnak lehetőséget.

Az egyhetes tábor végén a lakók osztályozták a szervezést, a sikerre jellemző, hogy 4,8 átlag jött ki. A kívánságok listáját a még több kutyás gyakorlati rész és a kerti zuhanyzó vezették. A kinológia, a kutyatréning, a kutyanevelés, a kutyatartás területének a 4TAPPANCS által képviselt módszerek, tematikák, a fiatal kutyatartók, a jövő generációját meghatározók körében egyre népszerűbbek. A magyarországi kutyatartási kultúra színvonalának emelése érdekében, továbbra is követésre méltó a tábor mottója: „ÉN és a KUTYÁM”.nyitókép: Stefan Siman

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
 
 
ok
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)