Archívum - A kutyáról általában
Megjelent a Kutya Szövetség áprilisi száma
A tartalomból...
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2011. április 12.

Megjelent a Kutya Szövetség áprilisi száma

A Kutya Szövetség áprilisi száma sok érdekes és aktuális anyagot tartalmaz ebben a hónapban is. Fajtabemutató, a kutyák mindennapjai, kutya-gazdi kapcsolat. Hogyan tehetjük kutyánkat szebbé, egészségesebbé? Betekintést adunk a nagyvilág és az etológia legfrissebb híreibe, sok színes képpel illusztrálva.


A Kutya Szövetség áprilisi számában a tavaszi lomtalanítás és nagytakarítás ötletétől vezérelve sorba vettük, a házi munka mellett milyen teendőink lehetnek négylábú kedvencük testi ápolásával kapcsolatosan.
Különböző technikákkal mutatjuk be, miként számolhatjuk fel a kennelek esetleges fertőzésveszélyeit, a kutyák előforduló szőr- és bőrbetegségeit. A tüzelő kutyák is okozhatnak a hobbi kutya tartóknál gondokat, ahogy a felelőtlen etetés sem marad nyom nélkül: bemutatjuk a hasnyálmirigy gyulladást. Aludhat-e a gazdival a kutya, hogyan fürdetünk otthon és hogyan fürdetnek kutyakozmetikában?
Az állatrendőrség is megkezdte működését, bemutatjuk miként dolgoznak.

Az etológia és nagyvilág híreit sem hagytuk ki áprilisi számunkból, keresse az újságárusoknál vagy bevásárlóközpontokban. A megújult Kutya Szövetség bizonyosan nem okoz csalódást.

Kellemes olvasást kívánunk!nyitókép: archív

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés
 
 
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)