Archívum - A kutyáról általában
Bántalmaztak egy menhelyi dolgozót
Ez történt
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2011. február 09.

Bántalmaztak egy menhelyi dolgozót

Az emberi brutalitásnak mára számos példáját láthatjuk. Egy korábbi cikkünk arról a jelenségről is beszámolt, hogy milyen az az ember, aki képes kezet emelni a kutyájára és brutálisan megverni. Most egy újabb sajnálatos eseményről vagyunk kénytelenek hírt adni, most azonban egy állatmenhelyi dolgozót vertek meg.


Az elmúlt hetek, hónapok nem szólnak másról, mint emberi brutalitásról, verekedésről. Az áldozatok kétlábúak és négylábúak egyaránt, lassan nincs különbség az elkövetések száma között. A jelenleg ismert információk szerint egy férfi jelent meg múlt héten pénteken a miskolci állatmenhelynél, hogy a nála lévő 3 kutyát beadja. Állítása szerint a kutyák nem a saját tulajdonában voltak, hanem találta őket. A menhelyen nem akarták átvenni tőle az ebeket, amit annyira rossz néven vett a férfi, hogy a menhely vezetőjével veszekedésbe kezdett, mely tettlegességig fajult. A rendőrség nyomoz az ügyben, miután kiérkezésükkor a férfit nem találták a helyszínen.
A hír megjelentetésének pillanatáig nem kaptunk választ a menhely vezetőjétől azon kérdésünkre, mi volt az oka a három kutya elutasításának.nyitókép: archív

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés
 
 
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)