Archívum - Kutyavédelem
Sikeres segélykoncert
Pénz gyűjtöttek az árvízben bajba jutott kutyáknak
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
kutya.hu  |  2010. július 10.

Sikeres segélykoncert

Az országra hatalmas eső zúdult alig néhány hete. Az emberek emberekért összefogást itt is megmutatkozott és nagy öröm, hogy az árvízben bajbajutott kutyákról sem feledkeztek meg a segítségnyújtók. Július 8-án este sikeresen zárult a kutyák és állatmenhelyek javára megtartott segélykoncert, ahol számos ismert ember adta nevét és tudását, hogy minél több pénz gyűlhessen össze.


Bár a szervezőknek mindössze két hetük állt rendelkezésükre, mégis több, mint ötszáz néző volt kíváncsi a csütörtök este lezajlott segélykoncerte, mely a
a Vigyél Haza Alapítvány, Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület a Felelős Állatbarátok Egyesülete és a Szabad Tér Színház közös szervezésében került megrendezésre.

Fellépők: Zorán, Pa-Dö-Dő, Keresztes Ildikó, Gerendás Péter, Irish feet és a Bloomhorne, Szekeres Attila és Balázs Gergely
Műsorvezetők: Hegyi Barbara és Azurák Csaba
A rendezvény fővédnöke: Keveházi Krisztina, az Operaház magántáncosa.

A színvonalas, remek hangulatú koncertre váltott valamennyi jegy bevétele közvetlenül a bajba jutott menhelyek és az ott élő állatok megsegítésére szolgál.
A művészek nagyvonalúan lemondtak a fellépti díjakról, a szervezők és az önkéntesek szabadidejükben, ingyenesen végezték munkájukat.

Mint az előadáson elhangzott, a jegyek eladásából származó  bevétel, a koncert kapcsán összegyűjtött pénzbeli, illetve tárgyi adományok értéke már meghaladja az egymillió forintot, melyet a szervezők a rászoruló menhelyek felújítására, használhatóvá tételére fordítanak. Ennek sorsáról a Támogatóknak dokumentáltan és részletesen beszámolnak.

A koncertet követő két hónapon át pénzadományát még bárki eljuttathatja a 11714006-20446624 számlaszámra.
További segítséget fogadunk, az SMS Adomány-vonalon: a 1784 számon.
Üzenet: adomany   (300Ft/sms)


Tekintse meg írásunkhoz kapcsolódó képgalériánkat itt!

nyitókép: kardos

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés
 
 
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)