Archívum - Társunk a kutya
Ezen a hétvégén sokat tehetünk az árva kutyákért!
Budapesti jótékony célú kutyás rendezvények - Június 12-13
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Duncsák Ágnes  |  2010. június 09.

Ezen a hétvégén sokat tehetünk az árva kutyákért!

Két jótékony célú rendezvényre szeretnénk felhívni a kutyabarátok figyelmét: szombaton a Futrinka Egyesület tart bemutatkozó- és gyűjtögető napot, vasárnap pedig a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület jótékonysági vásárán segíthetünk a mentett kutyákon. Mindkét esemény a fővárosban lesz.


A Futrinka utca Kutyavédő Egyesület a magyar vizslák, a tacskók, és a német dogok fajtamentéséért felel, de nagyon sok úgynevezett "rosszabb esélyekkel induló" (pl. idős, beteg, előnytelen külsejű) keverék kutyát is felkarol. Az állatvédő szervezet június 12-én szombaton a Récsei Centerben lévő Fressnapf áruházban tart Bemutatkozó és Gyűjtögető napot, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Nem csak pénzbeli, hanem tárgyi adományokkal is nagyon sokat segíthetünk a rászoruló kutyusoknak. Akár egy kis csomag kutyaeledel vagy néhány jutalomfalat is sokat jelent! A rendezvény plakátján megtalálható minden tudnivaló, ha bármilyen kérdésünk van, a szervezőket az info@futrinkautca.hu címen lehet elérni.

Futrinka_bemutatkozo nap.jpg

Június 13.-án a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület menhelysegítő vásárán vevők és "eladók" is lehetünk: elvihetjük számunkra már feleslegessé vált tárgyainkat, s felajánlhatjuk ezeket a mentett kutyusok javára, és megvásárolhatjuk is a mások által felajánlott tárgyakat. A befolyt összeget teljes egészében a kutyák ellátására fordítják.

A szervezők kérése: "A vásárra bárki hozhat bármilyen olyan tárgyat, amire már nincs szüksége vagy nem is volt sose, csak nem bírt ellenállni a kísértésnek vásárláskor... :) Kérjük, NE HOZZ szakadt, koszos, törött, elromlott, stb. tárgyakat, hiszen azokat senki sem veszi meg szívesen, nekünk pedig nincs lehetőségünk sem javítani, sem kimosni/ megvarrni/ stb. A használhatatlan holmik nem csak Neked, de nekünk is csak lom, de nekünk tárolni sincs hol ezért külön gondot okoz a kiválogatás és hulladéktárolóba való juttatás. Ruhaneműből is csak a tiszta, jó minőségű ruhának van keletje, de mégis jobbat teszel, ha azokat egyből embereket segítő szervezetekhez juttatod el, mi is ezt szoktuk tenni a rajtunk maradt holmival. Kutyát hozhatsz a vásárra, HA Rendesen viselkedik, nem pisil be, nem ijed meg a nagy tömegtől, nem kezd ugatni a többi kutya láttán, egyszóval, ha jóél nevelt és tud kulturáltan viselkedni. Kérjük, tartsd ezt tiszteletben, hiszen az épületbe alapból nem lehet kutyát bevinni, ne rontsunk tovább a kutyások megítélésén azzal, hogy viselkedni nem tudó, problémás kutyákkal megyünk be középületekbe! Köszönjük a megértésedet!"

A rendezvény plakátja:

ZöldZebraVásár2010julius.jpgnyitókép: Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés
 
 
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)