Archívum - Társunk a kutya
Nyárköszöntő - Kutyázzunk ezen a hétvégén is!
Kutyás programok - Június 5-6.
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Duncsák Ágnes  |  2010. június 04.

Nyárköszöntő - Kutyázzunk ezen a hétvégén is!

Ha hihetünk az időjósoknak, ezen a hétvégén végre tényleg igazi nyári meleg lesz, napsütéssel és 25-28 fokos hőmérséklettel! Tehát semmi sem tarthat bennünket vissza attól, hogy végre kimozduljunk, és kutyánkkal együtt a szabad ég alatt töltsük az elkövetkező napokat! Lássuk, milyen programok közül választhatunk!


A szombati Ebugatta napról már olvashattatok korábbi beharangozó írásunkban >>>

 

A Társasági Kutyák Országos Klubja június 5-én szombaton CAC kiállítást szervez, mely Budapesten, a népligeti Strázsa kutyaiskola területén kerül megrendezésre. A versenyre bármely kutyafajta nevezhető volt, s a szervezők szívesen látják a fajtanélküli el nem ismert és hobbi kategória képviselőit is. Ugyanezen a napon délután 4 órától klubkiállítás is lesz, a IX. fajtacsoport részére. (A rendezvényről vasárnap reggelre beszámolót olvashattok majd itt a kutya.hu oldalon!)
További információ itt >>>

 

A te kutyád tud táncolni? A HEROSZ kutyaiskola június 6-án vasárnap tartja a nemzetközi II. HEROSZ Dog-Dancing Kupát, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt. Ha még nem hallottál a dog-dancingről, mindenképpen gyere el és nézd meg a zenére előadott produkciókat: ember és kutya kapcsolatának fantasztikus példáinak lehetsz szemtanúja. Helyszín: 1223 Bp. Nyél utca vége (a Szoborpark felé)
További információ itt >>>

 

A Hajógyári-szigetre ezúttal nem csak egy szokványos séta erejéig látogathatunk ki: június 6-án vasárnap rendezik meg a DOG CHOW Gyerek Sziget kupát. Ez a verseny a frizbis kutyákról szól: a múlt hétvégi „repülő kutyák” versenyén, a kvalifikációs kupán eldőlt, hogy ki utazhat hazánkból az amerikai kutyás frizbi világbajnokságra. A Mogyoródon tartott Dog Chow Disc Cup 2010 nyerteseit a tengerentúli megmérettetés előtt a magyar közönség is megcsodálhatja. A látványos bemutató megtekintése remek időtöltés felnőttek és gyerekek számára egyaránt.

zsizsik1.jpg
Zsizsik a korongért repül

Zsizsik és gazdája, Horváth Edina már biztosan utaznak az Egyesült Államokba, csak úgy, mint Bubu és sporttársa Nagy Éva. Velük és a többi dobogós magyar versenyzővel is találkozhatunk az Óbudai-szigeten. A rendezvény, melynek műsorvezetője Ördög Nóra, nem csak a versenyről szól, célja az, hogy a gyerekek megismerkedjenek a kutyás frizbivel, gyakoroljanak a négylábú sportolókkal. Eközben a Dog Chow sátorban játszva sajátíthatják el a kutyatartás alapjait, egy rövid időre beléphetnek a kutyakiképzők "cipőjébe".
Részletes program itt >>>

 

Nem csak a fővárosban élvezhetjük a szabadtéri kutyás programokat: a festői szépségű Ráckevén szombaton Ráckeve szépe keverék és fajtatiszta kutyaszépségverseny lesz. Helyszín: Savoyai kastély kert, a rendezvény egész nap tart, reggel 10 órától várják a látogatókat.
Nevezési díj: 300 Ft/kutya.
Nevezési kategóriák: I.kistestű, II.közepes méretű, III.nagytestű
Nevezni a helyszínen is lehet a verseny napján 10-14 óráig
Nevezési feltételek nincsenek, de a gazdik hozzák magukkal a kutyusok oltási könyvét, és az előírt fajtáknál a szájkosara!
További információ itt >>>nyitókép: http://www.flickr.com/photos/dog_chow_disc_cup/

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés
 
 
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)