Archívum - Társunk a kutya
Kutyások napja az Ebugattával
2010. június 5. - Budapest - Klauzál tér
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Duncsák Ágnes  |  2010. június 02.

Kutyások napja az Ebugattával

Június 5-én szombaton immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kutyások Napja az Ebugattával. Az egész napos rendezvény Budapesten, a 7.kerületi Klauzál téren lesz! A részvétel ingyenes, a részletes programért kattints ide!


Gyere el Te is szombaton a Klauzál téri Ebugatta napra, ahol 40 sátorban állatvédő szervezetek, fajtamentők, alapítványok, MEOE klubok, kutyaiskolák, állatorvosok és kutyás cégek várnak minden gazdit és kutyát. Sőt a kutyátlanok se maradjanak otthon, hiszen az állatvédő szervezetek elhozzák gazdikereső védenceiket is, tehát lehetőség lesz megismerkedni a mentett kutyusokkal és kölcsönös szimpátia esetén akár örökbe is fogadhatóak az ebek!

12 órakor egy nagyszabású rekordkísérletre is sor kerül: hozd el kutyádat egy ölelésre és pontban délben megszámoljuk, hányan szeretjük kutyáinkat.

A felelős állattartás jegyében zajló eseményen sok hasznos tanácsot kaphatunk a tapasztalt kutyásoktól, beszélgethetünk az állatvédőkkel, állatorvosokkal, kutyakiképzőkkel, s különféle kutyás felszereléseket, tápokat vásárolhatunk. A színpadon láthatunk majd sport- és munkakutya bemutatót, délután 3 órától pedig kezdetét veszi a kutyaszépségverseny, melyre természetesen keverék kutyusokat is benevezhetünk. A tér melletti kutyafuttatón sétáltathatjuk kedvenceinket.

A programokon való részvétel ingyenes!

Ebugattanap.jpgnyitókép: Kiss Marianna

HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés
 
 
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 
Nincs hirdetés!
 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)