Archívum - Hírek a nagyvilágból
Feljelentést tesz az illegális kutyatartással vádolt tanyatulajdonos
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
MTI  |  2010. április 02.

Feljelentést tesz a NOÉ Állatotthon Alapítvány ellen hétfőn annak a dabasi tanyának a tulajdonosa, ahonnan a szervezet elszállíttatott mintegy harminc kutyát - közölte a Terry Black néven ismertté vált Rácz Károly, a Kóbor Blöki Nonprofit Kft. ügyvezetője szombaton az MTI-vel.


Az ügyvezető elmondta, hogy a tanya tulajdonosa szintén a nonprofit szervezet vezetője. A NOÉ Állatotthon Alapítvány szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy a rendőrség egy illegális kutyatelepen, egy dabasi tanyán elkobzott 30-40, étlen-szomjan, rendkívül rossz körülmények között tartott kutyát, az ebek elhelyezéséről, állatorvosi ellátásáról az ügy lezárásáig az alapítvány gondoskodik. Terry Black azt mondta: a NOÉ Állatotthon valótlanságot állít, a tanyán összesen 27 kutya volt, s azokat rendszeresen etették. Mint hozzátette, nem igaz az sem, hogy rossz állapotban lettek volna a kutyák, vagy hogy közülük néhány a pincébe lett volna bezárva. Az állatokat a Kóbor Blöki Kft. ideiglenesen, pár napra szállította a dabasi tanyára, amíg az új kutyatelep el nem készül - hangsúlyozta Terry Black, aki szerint ezért nincs szükség külön engedélyre.
HozzászólásokHa hozzászólna, kérjük jelentkezzen be!
Bejelentkezés
 
 
vissza az oldal tetejére
 
 

hírlevél

 

 

Eladó 9 darab FAJTATISZTA WEIMARI VIZSLA kiskutya. 3 kan, 6 szuka. 2017.09.18.-án születtek. Törzskönyves szülőktől! Oltással, oltási könyvvel és féregtelenítve. 2017.11.13.-tól elvihetőek! Több információ telefonon! Ár: 99.000 Ft/db Tel: 06-30/328-2961.

tovább a hirdetésre »

 

korábbi lapszámaink

 
 

hasznos

felhasználóinknak

hirdetés (1)

 
 

hirdetés (2)